Noutati si Informatii Utile

Compania spaniola Frumecar, cu sediul în Parcul industrial Alcantarilla (Murcia), va participa activ la extinderea si imbunatatirea autostrazii A14 Cambridge catre Huntingdon in Regatul Unit, cu un buget initial de 292 milioane de lire sterline. O mai buna comunicare intre cele doua orase britanice, permitand si accelerand tranzitul persoanelor, bunurilor si serviciilor. Aceasta imbunatatire a infrastructurilor locale si regionale va spori economia zonei si va oferi imbunatatiri sistemului, contribuind in acest fel la atenuarea congestiei in una dintre cele mai aglomerate parti ale retelei rutiere strategice dintre Midlands si East Anglia. Prin aceasta colaborare, Frumecar conduce din nou grupul de referinta al furnizorilor de prim nivel în sectorul echipamentelor pentru constructii. Astfel, compania condusa de Francisco Frutos si Mariano Carrillo va fi prezenta intr-un mare proiect international, contribuind cu cunostintelor, produselor si serviciilor sale.

Frumecar participa activ la acest proiect prin furnizarea unor utilaje specifice pentru producerea de beton. Pentru acest proiect cu unul dintre produsele cu cea mai mare performanta si valoare tehnologica pe piata internationala. Este vorba de un model modular Modulmix-3000 C, care a fost conceput pentru a facilita si a minimiza atat transportul, cat si instalarea la destinatia finala, deoarece este capabil sa produca pâna la 120 mc / h amestec gata de beton, fiind transportat numai în 2 unitati de container de 40 ft de tip High Cube. Acest centru va oferi, de asemenea, clientului o capacitate mare de adaptare la nevoile sale datorita modularitatii, flexibilitatii si performantei ridicate a unei instalatii fixe, adaugand avantajele mobilitatii ridicate, usurintei de asamblare si operare.

Statie de beton Mobila Compact II

Pentru necesitatile speciale ale companiei Ste Plancher din Maroc, statia de beton mobila Compact II oferita de noi a rezolvat problemele de mobilitate si reducerea costurilor de productie de beton


» Statie de beton Compact II in Maroc

Revistei Masini si Utliaje Iulie

Numarul din luna iulie a revistei Masini & Utliaje a cuprinde un advertorial referitor la participarea societatii Frumecar la Targul de International BAUMA pentru Echipamente si Utilaje in Constructii care a avut loc in luna aprilie a acestui an la Munchen.


» Detalii Revistei Masini si Utliaje Iulie

Statii beton Mobile Cowete 3303

Compania noastra a pus in functiune o statie de beton mobila Cowete 3303 pentru compania Azvi din Spania care va realiza tronsonul de cale ferata Elche-Crevillente la Murcia


» Statie de beton mobila Cowete 3303 CR

Targ Utilaje Bauma Germania Statii beton

Statia de beton mobila ECA 1000 produsa de frumecar a fost prezentata la targurile de utilaje de constructii si statii beton BAUMA 2010 din Germania si FIA din Algeria unde a constituit un mare interes pentru companiile de constructii.


» Frumecar la targul BAUMA 2010

Targul INTERMAT Paris 2015

Societatea Frumecar participa in perioada perioada 20-25 Aprilie 2015 la Paris targul INTERMAT “ WORLD OF  CONCRETE EUROPE” pentru echipamente, utilaje si tehnologii pentru industria constructiilor.


» Detalii Targul INTERMAT Paris 2015

 

Video Noutati si Informatii Utile

Ai intrebari? Suna-ne

Suna-ne pentru mai multe informatii

Contact Yahoo Messenger

Noutati Statii Beton

Noutati Statii de beton

» Revistei Masini si Utliaje Iulie

» Targul INTERMAT Paris 2015

» Montaj Statie Mobila de Beton Cowete Azvi

» Statie de beton Mobila Compact II Maroc

Raspunsuri & Intrebari Statii

Intrebari Statii Beton Raspunsuri Specialist

» Pune intrebari unui specialist

» Ce avantaje ofera sistemul de automatizare la o statie de beton?

» Ce diferenta este intre capacitatea practica si teoretica de productie la o statie de beton?

» Ce tipuri de malaxoare de beton sunt?