Statii Beton Mobile

Compania Frumecar va ofera o gama completa de statii de beton mobile pentru producerea betonului pe santier cu costuri minime de productie si transport. Flexibilitatea, productivitatea practica foarte ridicata la statiile de beton mobile cat si adaptabilitatea statiilor de betoane la cerintele fiecari lucrari fac din statiile de beton mobile Frumecar una dintre avantajele pe care le au clientii nostrii in fata concurentei.
Fiecare dintre modelele de statii de betoane mobile pe care le oferim este proiectat, optimizat si realizat pentru eliminarea majoritatii inconvenientelor pe care le intalniti la alti producatori de statii de beton : accesul si pozitionarea statiilor de beton in spatii reduse, simplitate si rapiditate la transport, flexibilitatea si usurinta de adaptare la sisteme de depozitare agregate, silozuri pentru ciment sau cai umede. Va stam la dispozitie pentru orice informatii despre statiile mobile cat si cu consultanta gratuita pentru alegerea celei mai bune statie de beton

Statii de beton mobile Frumecar

Statii de beton mobile cu productie de pana la 75 mc/h bazate pe malaxoare MAO, dotate cu sistem de automatizare al productiei complet si foarte fiabile se recomanda pentru toate tipurile de santiere de constructii avand costuri de productie reduse.


» Vanzari Statii de Betoane Mobile

Oferta de - Statii Beton Mobile

Statie Betoane Mobila ECA 500

Statii mobile de betoane ECA 500

ECA 500 este o statie de beton mobila fabricata in Spania de catre compania Frumecar, lider pe piata statiilor de beton in Europa. Statiile de betoane ECA 500 sunt dotate cu sistemul performat de automatizare Kobeton.


» Detalii Statii de betoane ECA 500

Statie Mobila Beton EMA 500

Statii mobile de betoane EMA 500

Avantajele oferite de statia mobila de beton EMA 500 fac din aceasta un utilaj foarte bine cotat pe piata statiilor de beton din Romania. Statia EMA 500 are foarte multe functionalitati, fiind potrivita si pentru spatii de lucru mici.


» Detalii Statii de betoane EMA 500

Statie Betoane Mobila ECA 1000

Statii de beton mobile ECA 1000

Statii de beton mobile ECA 1000 pentru companii mici si mijlocii cu capacitate de productie de 55 mc/h, cu transport foarte usor cu un singur cap tractor si care ofera sistem de raportare informatic bazat pe sistemul de gestiune si automatizare KOBETON


» Detalii Statii Mobile ECA 1000

Statie Mobila Beton EMA 1000 TRH

statia de beton mobila EMA 1000 TRH utilaje de constructi

Un nou model de statii mobile de betoane marca FRUMECAR este statia EMA 1000 TRH, din ce in ce mai cunoscuta si solicitata de catre clientii nostri. Statia mobila EMA 1000 TRH prezinta costuri si timp redus la instalare.


» Detalii Statii de betoane EMA 1000 TRH

Statia Mobila De Beton EMA 1000 PT

Statie beton  mobila EMA 1000 PT

Statia de betoane EMA 1000 PT FRUMECAR SL Spania este o statie foarte eficienta si practica fiind  specializata atat in productia de beton cat si in prefabricate.


» Detalii Statie beton mobila EMA 1000 PT

Statie Betoane Mobila ECA 2000

Statii de betoane mobile ECA 2000

Statia de beton mobila ECA 2000 este o statie medie cu capacitate de productie beton de 80m3 pe ora, si cu sistem de dozare a cimentului si a apei. Un alt avantaj al acesteti statii este mobilitatea ei, fiind o statie ce poate fii usor de transportat si montat la spatiul de lucru.


» Detalii Statii de betoane ECA 2000

Statie Mobila Beton EMA 2500

Statie modulara betoane EMA 2500 Frumecar

Statia mobila de beton EMA 2500 prezinta generatia moderna si avansata de statii de beton pusa pe piata de catre compania Frumecar. Sistemul modular al statiilor EMA 2500 aduce un plus de flexibilitate si rezistenta in acelasi timp.


» Detalii Statie modulara EMA 2500

Statie Betoane Mobila ECA 3000

Statii mobile mari de betoane ECA 3000

Cu capacitate mare de productie statia de beton mobila ECA 3000 ofera foarte multe avantaje pe langa volumul mare de beton produs, statia ECA 3000 are sistem de automatizare performant si poate fi transportata si ansamblata in mod rapid si usor.


» Detalii Statii de betoane ECA 3000

 

Articole Statii Beton Mobile

Ai intrebari? Suna-ne

Suna-ne pentru mai multe informatii

Contact Yahoo Messenger

Noutati Statii Beton

Noutati Statii de beton

» Revistei Masini si Utliaje Iulie

» Targul INTERMAT Paris 2015

» Montaj Statie Mobila de Beton Cowete Azvi

» Statie de beton Mobila Compact II Maroc

Raspunsuri & Intrebari Statii

Intrebari Statii Beton Raspunsuri Specialist

» Pune intrebari unui specialist

» Ce diferenta este intre capacitatea practica si teoretica de productie la o statie de beton?

» Ce tipuri de malaxoare de beton sunt?

» Ce avantaje ofera sistemul de automatizare la o statie de beton?