Written by Vali Dobrescu on mai 24, 2018 in Uncategorized

Una din companiile lider din Abuja, care combina constructia imobiliara cu productia de beton si beton pentru elemente din beton cum ar fi betonul pentru tevi, prefabricate pereti din beton, blocuri din beton, borduri din beton si pavaje de interblocare a colaborat cu Elkon inca din 2011.

Societatea a comandat primele 2 statii de betoane in 2011, o statie ELKOMIX-35 Quick Master cu malaxor cu ax vertical pentru beton proaspat si 1 bucata ELKOMIX-35 Quick Master cu malaxor planetar pentru productia de elemente prefabricate din beton.

“In afara de producerea de produse din beton pentru proiectele noastre, ne implicam, de asemenea, in vanzarea acelorasi produse clientilor nostri numerosi. Acest lucru este posibil datorita utilizarii unor statii de dozare a betonului eficiente, de inalta calitate si fara probleme” a spus reprezentantul companiei.
Datorita cresterii cererii de beton si produse din beton compania a decis sa comanda inca o instalatie de dozare a betonului dupa 3 ani. Decizia lor se refera la acelasi model de statie de betoane compacta datorita avantajelor sale deosebite cum ar fi transportul la preturi accesibile in strainatate, instalarea si dezasamblarea usoara si rapida, relocare usoara, cerinta minima de fundatii din beton necesare pentru instalare.

Odata cu cresterea reputatiei companiei cu mixturi de inalta calitate in regiune, au inceput sa obtina comenzi concrete chiar si de la companiile de constructii situate in imediata apropriere. Acesta a fost momentul pentru a putea indeplinii cerintele concrete ale pietei in mod semnificativ. Intre timp, ELKON si-a instalat statia de betoane ultra mobila ELKON Mix Master-30. Toate componentele acestei instalatii de beton sunt proiectate pe un sasiu mobil pe roti. Toate componentele acestei instalatii de beton sunt proiectate pe un sasiu un mobil pe roti. Acest lucru face posibil amplasarea statiei acolo unde este nevoie de beton. Mai mult decat atat, instalatia nu necesita nici o fundatie, poate fi instalata cu usurinta fara macarale si poate incepe productia de beton in scurt timp.

Toate aceste avantaje fac ca aceasta statie sa fie una perfecta si potrivita cu cerintele clientului nigerian. Acesta a fost motivul pentru care au decis sa adauge alte doua statii de betoane model ELKON Mix Master-30 la flota lor de statii de betoane pentru a putea oferi beton in toate amplasamentele clientilor indiferent de distanta.

Dupa cum se poate vedea, compania nu cauta niciodata o alta alternativa decat Elkon din 2011, datorita satisfactiei calitatii echipamentelor. Acum, ei utilizeaza un numar de 5 statii de beton Elkon.
ELKON are echipamente potrivite cerintelor tuturor, cu o combinatie de calitate avansata cu un serviciu post-vanzare perfect.