Written by Vali Dobrescu on mai 24, 2018 in Uncategorized

ELKON, cu o larga arie geografica de export , a atins cele mai indepartate puncte ale lumii cu instalatiile sale de dozare a betonului instalate. Filipine este una din cele 115 tari unde societatea Elkon exporta produsele sale.

Una din cele mai mari companii filipineze din domeniul constructiilor care a modelat orizontul filipinez cu numeroare proiecte de referinta precum Discovery Primea, One Shangri-la Place, The Mind Museum, Arya Residences si Discovery Shorescare planifica inceperea unui nou proiect hotelier in Caticlan, Boracay Island. In ceea ce priveste acest proiect, ei cautau o statie de betoane de calitate iar reprezentantul companiei a venit la Istanbul in acest sens. Dupa o vizita la cele 4 fabrici tehnologice ale Elkon, a fost impresionat de facilitatile de productie in care se utilizeaza metode avansate de fabricare integrate cu tehnologie de sudare robotizata pentru fabricarea de statiii de beton robuste.

In consecinta, compania a comandat o unitate mobila de productie a betonului model Mobile Master-60 Panthera datorita caracteristiclor sale de mobilitate. Unitatea principala a statiei de betoane este proiectata pe un sasiu monobloc care este echipat cu osie si anvelope. Prin urmare, unitatea principala poate fi transportata remorcata de un camion.

ELKON continua sa se raspandeasca in fiecare punct al lumii, cu fiecare statie de betoane pe care o produce cu pasiune si sa depuna eforturi spre excelenta.