Written by Vali Dobrescu on mai 24, 2018 in Uncategorized

Unul dintre cei mai importanti furnizori de pietris, nisip si ciment din Essex, a optat pentru o statie de betoane compacta model ELKOMIX-60 Quick Master pentru productia lor de beton.

Statia de betoane compacta ELKOMIX-60 Quick Master este echipata cu malaxor dublu ax Elkon cu o capacitate de 1500/1000l pentru productia de beton vibrat de 50-55 m3/h. Statia este dotata cu un sistem de securitate de interblocare pentru prevenirea accidentelor nedorite. In acest sistem, elementele de interblocare sunt amplasate la gura de mentenanta a malaxorului si pe gura de acces a skipului. Pentru siguranta, incuietorile sunt tinute deschise in perioadele de efectuare a operatiunilor de mentenanta.

Designul compact al instalatiei de dozare permite producerea de cantitati mari de beton in spatii inguste ceea ce face ca instalatia de dozare a betonului sa fie o solutie excelenta pentru societati care au si domenii de activitate altele decat producerea betonul.
Pe de alta parte, datorita locatiei importante a companiei aceasta necesita un partener de solutii excelente care sa satisfaca cererea ridicata din regiune, Elkon resusind sa satisfaca nevoile companiei cu echipamente durabile si de mare rezistenta.
Cu statii de capacitate de la 30 m3/h pana la 400 m3/h si design diferit, Elkon continua sa se extinda pe piata din Marea Britanie datorita solutiilor unice pe care le ofera clientiilor de diferite concepte.

Leave Comment