Written by Vali Dobrescu on mai 24, 2018 in Uncategorized

Romania, tara exceptionala din Europa de Est, care se dezvolta rapid in domeniul constructiilor. Compania din Romania care opereaza in diferite sectoare de activitate a decis sa intre in sectorul betonului. Dupa evaluarea alternativelor mai multor furnizori, compania a decis sa colaboreze cu Elkon, care si-a dovedit calitatea furnizand statii de dozare a betonului in 115 tari din intreaga lume. Malaxor dublu-ax, buncare depozitare agregate, silozuri depozitare ciment, snecuri, etc sunt sudate de catre 13 roboti automatizati fara interventie umana in cele 4 fabrici din Zona Industriala Cherkezkoy.

Statia de betoane compacta ELKOMIX-90 Quick Master este o statie de betoane echipata cu silozuri de ciment de 75 tone fiecare, buncare agregate in linie 4×20 mc si malaxor dublu-ax de capacitate 1.5 mc per sarja. Prin urmare, Elkomix-90 Quick Master cu caracteristicile mentionate ajunge la o capacitate de productie pana la 75 mc/h.

Datorita designului sau de neegalat, statia de dozare a betonului Elkomix-90 Quick Master ofera flexibilitatea utilizatorului in ceea ce priveste mobilitatea si compactitatea. Asamblarea rapida si costul minim al fundatiei sunt alte cateva avantaje pe care le ofera statia de ELKOMIX-90 Quick Master.