Written by Vali Dobrescu on iulie 17, 2018 in Uncategorized

Pe langa alte numeroase tari din intreaga lume, ELKON este cel mai important furnizor de statii pentru fabricarea betonului din Etiopia, fiind operational in aceasta tara incepand cu anul 2007 odata cu livrarea primei statii de dozare a betonului  achizitionata de compania BL Harbert International Company pentru constructia Ambasadei Statelor Unite din Etiopia.

De atunci, calitatea, durabilitatea și fiabilitatea produselor ELKON, insotite de servicii si sprijin atent, au atras cele mai mari companii contractante din tara atat pentru constructia de proiecte specifice, cat si pentru productia de beton proaspat.

Produsele de inalta calitate, combinate cu servicii puternice de tip post-vanzare, au garantat ELKON-ului clienti fideli care achizitioneaza in mod repetat echipamentele noastre. Peste 50% din proprietarii de statii de beton ELKON din Etiopia detin in prezent mai multe statii.

In experienta de peste zece ani in tara si avand un agent local de peste 6 ani, au fost implementate, instruiri si traininguri catre multi operatori / tehnicieni etiopieni, facand ca statiile de beton ELKON sa fie bine cunoscute si apreciate in comunitatea tehnica locala. Datorita patrunderii tehnologiei ELKON in intreaga tara, era indispensabil sa avem o echipa locala bine pregatita. Ca rezultat, suntem atat de bucurosi sa va anuntam ca avem o foarte buna echipa locala de post-vanzare, precum si un stoc de piese de schimb in Etiopia, pregatit sa serveasca toata Africa de Est.

Mai mult decat atat, statiile de beton ELKON au fost instalate si sunt active in diferite regiuni ale tarii care lucreaza eficient cu peste 30 de statii instalate din Addis Abeba pana in Nekemte in vest, Awassa catre sud, Dire Dawa spre est si Debre Birhan si Mekelle catre Nord.

Recent, ELKON a instalat o statie de betoane compacta Elkomix-60 Quick Master in Addis Abeba pentru una dintre cele mai mari companii imobiliare din oras. Fabrica a inceput productia de beton pentru proiectele de constructie ale companiei din intreg orasul.

CENTRUL DE SERVICII POST VANZARE DIN AFRICA DE EST A FOST DESCHIS IN ETIOPIA!

Leave Comment