Companie

Istorie adanc inradacinata

ELKON, care a fost înființată în 1975, are o istorie și o experiență înrădăcinată în domeniul fabricării betonului.

Peste 40 de ani de experienta

Statiile de beton ELKON, cu peste 40 de ani de experienta, nu este doar cel mai mare producator din Turcia de statii de beton, ci si unul dintre cei mai mari producatorii de statiii de beton din Europa, pe baza productiei anuale si a numarului de statii vandute.

Printre “Top 100 Exportatori”

Elkon este singurul producator de statii de betoane din Turcia care a reusit performanta de a fi inclus in “Top 100 Exportatori”, anuntat anual de Societatea Turca a Exportatorilor, inca din 2006 datorita exporturilor sale efectuate cu succes in intrega lume.

Gama largă de produse

ELKON, care intenționează să utilizeze cea mai înaltă tehnologie de producție și inovație, oferă o gamă largă de produse clienților săi, inclusiv stații de beton mobile, compacte, staționare și la fața locului, împreună cu pompe de beton de tip remorcă, instalații de reciclare a betonului, silozuri de ciment și alimentare cu ciment sisteme pentru a satisface cerințele diferite ale clienților săi din diferite regiuni geografice.

Mai mult decât atât, ELKON oferă mașini de pavaj și beton de beton, instalații de dozare a betonului și sisteme de livrare a betonului, cum ar fi găleți de tren de mare viteză, găleți de pământ etc. pentru producția de industria prefabricată a betonului.

Exporta in 110 tari de pe 6 continente

Produsele ELKON si-au dovedit performantele ridicate, durabilitatea si eficienta  fiind prima alegere a celor mai importante companii, de constructii, prefabricate si beton proaspat, din lume pentru numeroasele lor proiecte. ELKON este o companie glabala cu peste 3000 de statii de beton instalate in peste 100 de tari de pe 6 continente.

Productia instalatiilor tehnoligice de productie a betonului

Cu viziunea de a avea cele mai avansate facilitati tehnologice de productie, ELKON, a adaugat 10 linii de productie cu sudare automata robotizata actualelor linii de productie. Astfel, cea mai mare parte a procesului de sudare a produselor fabricate este realizat de roboti de sudura complet automatizati de inalta tehnologie.

Serviciu post-vanzare orientat spre client

Impreuna cu produsele de inalta calitate, ELKON ofera servicii post-vanzare orientate spre client, pentru a satisfice cerintele de service si piese de schimb ale utilizatorilor in cel mai scurt timp. Datorita retelei sale de servicii post-vanzare raspandite in intreaga lume ELKON ofera clientilor sai cel mai rapid si eficient serviciu, chiar daca acestea se afla in cel mai indepartat punct al lumii.

Personal cu experienta

Personalul ELKON , care tinteste  tot timpul spre performanta cu know-how-ul si experienta acumulata de-a lungul anilor, este pionul principal al succesului continuu al societatii ELKON.

Lider in industrie

ELKON a fost intotdeauna un adept al dezvoltarii tehnologice si un pionier in sectorul sau, datorita departamentelor sale de inovare si a devenit primul producator turc de “Statii de beton Mobile”, Statii de betoane compacte” ,”Statii de betoane pentru santier”si “ Bene de mare viteza pentru transportul betonului”.

Succesul inovarii

ELKON si-a dovedit succesul in abordarea inovatoare prin premiul obtinut “Design Turkey Superior Design Award” “Premiu Design Superior in Design Turcia” in competia de Design Turcia pentru bunuri in ramura masini cu statia de betoane compacta ELKOMIX-35 Quick Master  in 2010 si in aceeasi competitie in 2012 cu statia de beton mobila MOBILE MASTER-150 ELEPHANT.

Lider pe piata din Rusia

ELKON , lider de piata in sectorul statiilor de dozare a betonului din Rusia, a instalat cu succes si a pus in functiune pana la momentul actual  mai mult de 1000 de statii de betoane. Datorita solutiilor sale inovatoare si a echipamentelor de inalta calitate livrate in Rusia, ELKON a fost considerat demn sa obtina cel mai prestigios premiul din tara “GOLDEN  ZEUS”.

“GOLDEN  ZEUS” este considerat cel mai important premiu in sectorul constructiilor din Rusia, este acordat doar companiilor care au obtinut premiul  “RUSSIAN CONSTRUCTION OLYMPICS” pentru contributia imensa avuta in dezvolatarea sectorului contructiilor. ELKON s-a dovedit demn de a obtine acest premiu inca din 2005 si i-a fost incununat succesul cu “GOLDEN  ZEUS”.

Certificate de calitate

ELKON garanteaza calitatea prin Certficate CE, GOST-R, UKRSERPO si Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2008.