Companie

Istorie Adânc Înrădăcinată

ELKON, care a fost înființată în 1975, are o istorie și o experiență adânc înrădăcinată în domeniul fabricării betonului.

Peste 40 de Ani de Experiență

ELKON, cu peste 40 de ani de experiență, nu este doar cel mai mare producător de stații de beton din Turcia, ci si cel mai mare producător de stații de beton din Europa, pe baza producției anuale și a numărului de stații vândute.

Printre “Top 100 Exportatori”

ELKON este singurul producător de stații de beton din Turcia care a reușit performanța de a fi inclus pe lista “Top 100 Exportatori”, publicată anual de către Asociația Exportatorilor din Turcia, înca din 2006, datorită exporturilor efectuate cu succes în toată lumea.

Gamă Variată de Produse

ELKON, al cărui scop este acela de a utiliza cea mai înaltă tehnologie de producție și inovație, oferă o gamă variată de produse clienților săi, care include: stații de beton mobile, compacte, staționare și de șantier, pompe de beton de tip remorcă, instalații de reciclare a betonului, silozuri de ciment și sisteme de alimentare cu ciment pentru a satisface diversele cerințe ale clienților din diferite regiuni geografice.

În plus, ELKON oferă mașini pentru producerea de pavaje și blocuri de beton, stații de beton personalizate și sisteme de livrare a betonului, cum ar vagonete de mare viteză, cuve tereste, etc. pentru industria prefabricatelor din beton.

Export către 130 Țări de pe 6 Continente

Produsele ELKON și-au dovedit performanțele ridicate, durabilitatea și eficiența, fiind prima alegere a celor mai importante companii de construcții, prefabricate și beton proaspăt, din lume, pentru numeroasele lor proiecte. ELKON este o companie globală cu peste 4000 de stații de beton instalate în peste 130 de țări de pe 6 continente.

Procesul Tehnologic de Producție a Stațiilor de Beton

Având ca scop utilizarea celor mai avansate facilități tehnologice de producție, ELKON a adăugat 15 stații de sudare robotizate, complet automatizate, în cadrul procesului de producție. Astfel, cea mai mare parte a procesului de sudare a produselor fabricate este realizată de roboți de sudură complet automatizați de înaltă tehnologie.

Servicii Post-Vânzare Orientate spre Client

Alături de produsele de înaltă calitate, ELKON oferă servicii post-vânzare orientate spre client, pentru a satisfice cerințele de service și piese de schimb ale utilizatorilor, în cel mai scurt timp. Datorită rețelei sale de servicii post-vânzare răspândite în întreaga lume, ELKON oferă clienților săi cel mai rapid și eficient serviciu, chiar dacă aceștia se află în cel mai îndepărtat colț al lumii.

Personal cu Experiență

Personalul ELKON, care țintește tot timpul spre performanță, cu know-how-ul și experiența acumulată de-a lungul anilor, este pionul principal al succesului continuu al companiei ELKON.

Lider de Industrie

ELKON a fost întotdeauna un adept al dezvoltării tehnologice și un pionier în sectorul său, datorită departamentelor sale de inovare și a devenit primul producător de “Stații de beton mobile”, “Stații de beton compacte”, ”Stații de beton de șantier” și “Vagonete de mare viteză pentru transportul betonului”.

Succesul inovării

ELKON și-a dovedit succesul în abordarea inovatoare prin obținerea premiului “Design Turkey Superior Design Award” în competiția de Design Turcia pentru mijloace de producție și mașini cu stația de beton compactă ELKOMIX-35 Quick Master, în 2010 iar, în 2012, în cadrul aceleeași competiții, cu stația de beton mobilă MOBILE MASTER-150 ELEPHANT.

Lider de Piață în Rusia

ELKON, lider de piață în sectorul stațiilor de beton din Rusia, a instalat cu succes mai mult de 1000 de stații de beton până în momentul de față. Datorită soluțiilor sale inovatoare și a echipamentelor de înaltă calitate livrate în Rusia, ELKON a fost considerat demn să primească cel mai prestigios premiu din țară, “GOLDEN  ZEUS”.

“GOLDEN  ZEUS”, considerat cel mai important premiu în sectorul construcțiilor din Rusia, este acordat doar companiilor care anterior au obținut premiul “RUSSIAN CONSTRUCTION OLYMPICS”, pentru contribuția imensă avută în dezvoltarea sectorului construcțiilor. ELKON s-a dovedit demn de a obține acest premiu încă din 2005, și i-a fost încununat succesul cu premiul “GOLDEN  ZEUS”.

Certificate de Calitate

ELKON garantează calitatea prin Certficate CE, GOST-R, UKRSERPO și Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2008.