Written by Vali Dobrescu on noiembrie 23, 2021 in Uncategorized

Statia de betoane compacta Elkomix-35 Quick Master a fost furnizata de catre reprezentantul local al ELKON in Nigeria, depozitul de statii de betoane Sehnaoui, catre una dintre companiile lider de constructii in Orientul Mijlociu si Africa. Contractorii arabi (Osman Ahmed Osman & Co.) care opereaza in mai multe tari in Orientul Mijlociu si Africa, au un proiect de drumuri in Lagos, Nigeria.

Proiectul acopera drumurile, de la drumul Oba Shokunmade care duce la Portul Ikorodu Jetty Speed Boat, pana la feribot si la locul de transbordare a containerelor. Statia de betoane compacta furnizeaza de asemenea beton si catre alte santiere ale companiilor din zona.

Statia de betoane compacta ELKOMIX-35 Quick Master echipata cu malaxor cu ax vertical de 750/500 l si 4 buncare de depozitare agregate, asigura o productie de pana la 30 m³ de beton pe ora.

Cu echipa de montaj si de service locala din Nigeria, statia de betoane compacta Elkomix-35 Quick Master a fost instalata si pusa in functiune in cateva zile. Furnizorul lider de statii de betoane in Nigeria, compania ELKON, este mandru si incantat sa adauge in portofoliul sau, alaturi de alti multi clienti, o companie atat de importanta.

https://www.concretebatchingplants.com/en/haberoku/the-arab-contractors-choose-elkon-in-nigeria