Drumurile de mare viteza din Bulgaria sunt construite cu ELKON
Written by Vali Dobrescu on noiembrie 23, 2021 in Uncategorized

O companie a carei principale activitati sunt operatiunile de transport in interiorul tarii, dar si in afara, transportul de marfuri agabaritice, productia de materiale din piatra,  de beton si de mixturi de asfalt, constructia de drumuri. etc,  a ales sa instaleze in orasul Pernik pentru proiectul de drum de mare viteza, statia de betoane mobila Elkon Mobile Master-150 Elephant.

Aceasta companie este renumita in regiunea sa pentru constructia de poduri si drumuri. Au finalizat deja cu succes numeroase drumuri si diferite proiecte de constructii de infrastructura.

Statia de betoane mobila ELKON Mobile Master-150 Elephant este echipata cu malaxor ELKON dublu ax de 6750/4500 l. cu sistemul sau de malaxare de performanta ridicata fiind furnizata clientului pentru a produce beton vibrat de inalta calitate pentru acest proiect de drumuri.

Aceasta statie de betoane mobila are buncare de depozitare agregate de 4×30 m³ in patrat  si sistem automat de prealimentare agregate care poate alimenta agregatele la buncarele de depozitare fara a fi necesara constructia unei rampe din beton.

Dupa punerea in functiune a statiei de betoane mobila Elkon Mobile Master-150 Elephant clientul a decis sa isi instaleze o a doua statie de betoane care este o statie de betoane compacta ELKOMIX-160 QUICK MASTER pentru a doua sectiune a acestui proiect de drum de mare viteza. Statia de betoane compacta ELKOMIX-160 QUICK MASTER va produce beton pentru proiectul de drum european E-79 intre Vidin / Bulgaria si Romania. Compania a preluat proiectul de drum de mare viteza datorita importantei strategice a acestei regiuni.

ELKON continua sa castige clienti fideli si multumiti de echipamentele sale de inalta calitate, de serviciul de post-vanzare orientat spre solutie si de vasta experienta in acest sector.

https://www.concretebatchingplants.com/en/haberoku/bulgarian-highway-roads-are-built-with-elkon