Written by Vali Dobrescu on februarie 26, 2020 in Uncategorized

Cea mai mare expozitie de constructii din America de Nord, CONEXPO-CON/AGG, este primul si cel mai important eveniment international trienal al anului pentru asflat, agregate, beton, terasamente, transport, utilaje de ridicat, minerit, constructii subterane si multe altele. Anul acesta, expozitia va avea loc in perioada 10-14 Martie, la Las Vegas Convention Center si Las Vegas Festival Grounds. La conferinta vor fi prezentate cele mai noi produse si tehnologii din sectorul constructiilor de catre 2800 de expozanti.

Compania ELKON, in calitate de producator de top de statii de beton va atrage atentia vizitatorilor cu cele mai noi produse tehnologice, design superior si calitate superioara, ca si pana acum.

In cadrul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare, ELKON continua sa genereze idei noi si solutii tehnologice avansate pentru sectorul productiei de statii de beton.

La gama larga de produse, printre care se numara statii de beton mobile, statii de beton compacte, statii de beton stationare (fixe), pompe de beton, sisteme de reciclare a betonului, ELKON a mai adaugat noi malaxoare de mare capacitate: malaxoare dublu ax cu o capacitate de 9000/ 6000 l. si malaxoare cu ax vertical/ planetar cu o capacitate de 4500/ 3000 l.

Pentru a obtine mai multe informatii despre noile produse ELKON, va invitam sa vizitati standul ELKON, cu numarul B91825, din Las Vegas.