Written by Vali Dobrescu on iulie 17, 2018 in Uncategorized

In ultimele patru decenii, ELKON a crescut la unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de statii de dozare a betonului pentru diferite industrii. 2018 marcheaza marile realizari in preocuparile globale: ELKON si-a livrat echipamentele in 115 tari din intrega lume. Impreuna cu tehnologiile noastre si instalatiile fiabile de dozare a betonului pe care le producem cu pasiune si abordare inovatoare, suntem pregatiti pentru un nou capitol in istoria noastra si sa ne extindem prezenta in lume.

Familia ELKON a petrecut impreuna la pranzul organizat pentru aniversarea a 43 de ani.

Fondatorul si CEO al ELKON, Dl. Mustafa Alpagut, a impartasit mesajul sau tuturor membrilor acestei familii.

Dragi membrii ai familiei ELKON,

Astazi suntem bucurosi sa sarbatorim cea de-a 43-a zi a ELKON. Fiecare membru al acestei familii contribuie foarte mult la succesul sau de a ajunge in 115 de tari din intreaga lume si de a deveni o companie globala. Va imbratisez si va multumesc tuturor pentru toate eforturile voastre.

Am fost capitanul acestei nave timp de 43 de ani si mi-as dori, chiar daca nu voi putea sa vad,  ca veti continua sa mergeti pe aceasta cale pana cand  ELKON va implinii 100 de ani si sa va  asigurati ca,  copiii si chiar si nepotii isi vor putea face o viata lucrand in aceasta companie.

La multi ani! Pentru noi toti.

Fiti in siguranta si veseli.

Mustafa ALPAGUT