Written by Vali Dobrescu on iulie 17, 2018 in Uncategorized

O tara mica din Europa Centrala, Slovenia, gazduieste unele dintre cele mai importante rute din regiune. Doua coridoare paneuropene de transport se intersecteaza la Ljubljana. Avand in vedere ca traficul de tranzit a jucat intotdeauna un rol important si intrucat rutele traditionale de transport si de comert sunt redeschise, se inregistreaza o crestere clara a serviciilor de transport rutier și feroviar.

O excelenta inregistrare a companiilor slovene in aceasta linie de afaceri, insotita de infrastructura moderna de transport, este o reteta dovedita pentru servicii de inalta calitate si competitiva din punct de vedere al costurilor, prin reteaua de distributie rutiera si feroviara din Slovenia.

Avand in vedere ca o industrie puternica necesita o infrastructura si un transport bine conceput, pentru a indeplini aceasta cerinta, recent, una dintre companiile contractante din Slovenia a decis sa cumpere o statie de dozare a betonului Elkomix-60 Quick Master Compact pentru a-si mentine operatiunile in zona.

Echipata cu un malaxor dublu-ax ELKON de o capacitate de 1500/1000 l, statia de betoane  compacta Elkomix-60 Quick Master asigura o productie de beton  eficienta si confortabila utilizatorilor sai.

In afara de o utilizare usoara, transportul facil si confortabil joaca un rol important in realizarea acestui proiect. Designul modular al seriei  compacte de statii de betoane asigura transportul usor atat pe mare cat si pe uscat, deoarece acestea pot incapea usor atat in camionele de transport cat si in containere.

Ca si societate, noi ELKON, suntem mandri ca am adaugat Slovenia pe harta noastra de export cu acest proiect!