SERBIA – Loialitatea se cladeste pe calitate si servicii de prima clasa
Written by Vali Dobrescu on noiembrie 23, 2021 in Uncategorized

Una dintre cele mai cunoscute societati din Serbia, a achizitionat in 2019 prima sa statie de betoane marca ELKON, si anume, ELKOMIX-120 Quick Master pentru productia de beton. Impresionata si multumita de eficienta si calitatea statiei de betoane Elkon, in scurt timp, aceasta a comandat  o a  doua statie de betoane compacta ELKON, si anume modelul Elkomix – 135 Quick Master.

Aceasta statie de betoane compacta ELKOMIX-135 Quick Master este echipata cu malaxor dublu ax ELKON cu o capacitate 4500/3000 litri, de inalta performanta, si prin urmare, are o capacitate de productie de pana la 120 m3 per ora beton de inalta calitate. In plus, buncarele depozitare agregate ale statiei de betoane au o capacitate de 4×30 m3 si o latime de 3.4 m fiecare, astfel agregatele pot fi incarcate cu un incarcator frontal mai mare.

La solicitarea clientului aceasta statie de betoane a fost echipata cu 4 silozuri depozitare ciment cu o capacitate de 100 tone fiecare.

Ca si pionier al tehnologiei inovatiilor, ELKON demonstreaza ca loialitatea clientului se bazeaza pe calitate si servicii de prima clasa.

https://www.concretebatchingplants.com/en/haberoku/serbia-loyalty-builds-on-high-quality-and-first-class-service