Statia de betoane compacta ELKOMIX-120 pentru proiect de locuinte in Irak
Written by Vali Dobrescu on noiembrie 23, 2021 in Uncategorized

Una dintre cele mai mari Fundatii de Caritate din Irak a comandat a 4-a statie de betoane ELKON pentru noul lor proiect din Karbala. De aceasta data, clientul a comandat statia de betoane compacta ELKOMIX-120 Quick Master, modelul compact este conceput pentru a fi usor si economic de transportat si de asemenea  rapid si facil de instalat.

Statia de betoane compacta ELKOMIX-120 Quick Master va fi folosita la construirea a 700 de case in Karbala, Irak. Din cauza perioadei scurte a proiectului, statia de betoane trebuie sa functioneze pe perioada mare in fiecare zi. Si datorita nivelului ridicat de satisfactie al clientului dobandit in urma experientei avute cu statiile de betoane ELKON, au decis sa aleaga din nou compania ELKON astfel incat sa finalizeze proiectul fara intarzieri.

Statia de betoane compacta ELKOMIX-120 Quick Master este echipata cu malaxor dublu-ax Elkon  cu o capacitate de 3750/2250 l., 2 silozuri de depozitare a cimentului de 100 tone si buncare de depozitare agregate in linie de 4×20 m³. Aceasta statie ajunge pana la o capacitate de productie de 110 m³/ora. Echipamentele de inalta calitate si serviciile excelente de post-vanzare au adus inca un client fidel companiei ELKON.

https://www.concretebatchingplants.com/en/haberoku/elkomix-120-compact-concrete-plant-for-housing-project-in-iraq