Statia ”Lion” livrata in ROMANIA
Written by Vali Dobrescu on noiembrie 23, 2021 in Uncategorized

Acum cateva luni a fost livrata, pentru o societate din domeniul imobiliar din Romania, statia de betoane mobila ELKON Mobile Master-100 Lion . Obiectul de activitate al societatii este constructia de cladiri, locuinte si birouri, cu un design modern, finisaje de o calitate ridicata, care sa satisfaca cerintele clientilor.  Constructiile edificate de aceasta pana in prezent, precum si proiectele viitoare, se adreseaza clientilor persoane juridice si persoane fizice, care isi doresc un birou sau un camin modern, executat la cele mai inalte standarde de calitate, atat in ceea ce priveste structura, rezistenta, designul, cat si in ceea ce priveste finisajele si dotarile interioare si exterioare ale acestora.

Compania a abordat un concept diferentiat in comparatie cu competitorii sai de pe piata investitiilor imobiliare, diferentiindu-se prin promptitudine si calitate superioara in finalizarea proiectelor. Astfel ei au dorit sa-si sustina obiectivele cu o statie de betoane aleasa corespunzator. Au fost constienti ca o statie de betoane va avea un rol important in derularea proiectelor lor, fiind o companie care vizeaza intodeauna servicii moderne si de inalta calitate. Prin urmare, alegerea lor a fost Elkon, care de asemenea aduce o noua abordare afacerii cu statii de betoane prin produsele lor inovatoare si de inalta calitate.

In consecinta, aceasta a ales sa comande o statie de betoane mobila ELKON Mobile Master – 100 Lion cu sistem de reciclare a betonului ELKON, model ERCYL-10. Statia de betoane este echipata cu malaxor dublu ax 3000/2000 l si cu buncare depozitare agregate dispuse in patrat cu o capacitate de 4×22,5m3.

La modelul Lion, unitatea principala a statiei inclusiv buncarele de depozitare a agregatelor, buncarul de cantarire si malaxorul sunt proiectate in sistem monobloc echipate pe un sasiu cu roti. Astfel unitatea principala poate fi transportata pe drumuri usor si economic. Mai mult decat atat, statia  de betoane este echipata cu un sistem automat de pre-alimentare agregate care face ca sistemul sa fie complet mobil, sa fie relocat usor fara a necesita construirea unei rampe din beton pentru incarcarea agregatelor.

Sistemul de reciclare a betonului ERCYL-10 marca ELKON, recicleaza betonul ramas in autobetoniere separand agregatele si  amestecul apa-ciment. Astfel agregatele reciclate pot fi reutilizate in productia de beton. In plus, statia este echipata cu buncar de cantarire a apei reciclate si asa amestecul de apa-ciment colectat in interiorul bazinului mobil al sistemului de reciclare este pompat in statia de betoane pentru a fi reutilizat la un moment dat. Astfel unitatea completa asigura o productie a betonului mai curata si mai ecologica.

https://www.concretebatchingplants.com/en/haberoku/a-lion-in-romania